Interprovinciale RegelmatigheidsBeker

SchermWiki-SMG-Floret | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Naar aanleiding van de trainersbijeenkomst van de Vlaamse Scherm Bond op 28/5/2009, hebben - na informele contacten - enkele clubs de aanzetgegeven om een interprovinciale regelmatigheidsbeker elektrisch floret pupillen en miniemen te organiseren vanaf het komend seizoen.

Het doel is jonge schermers de mogelijkheid te geven om relatief dicht bij huis andere schermers te ontmoeten en dit volgens een systeem aangepast aan hun behoefte. Elke schermer krijgt namelijk evenveel schermtijd opdat elke jongere evenveel plezierbeleving en ervaring kan opdoen. Er worden (g)een resultaten gepubliceerd, noch ranglijsten opgemaakt. De bedoeling is de clubs en de schermers van Oost-, West-Vlaanderen en Antwerpen hierbij te betrekken.

Data van de ontmoetingen : Voorlopige locaties (wordt nog bevestigd)

Niels kan niet deelnemen aan het toernooi in Mechelen.

De doelgroep is pupillen en miniemen (°jaar 1999-1996) Het inschrijvingsgeld per ontmoeting wordt vastgelegd op 10 euro per deelnemer, per ontmoeting.

Een T-shirt wordt voorzien voor iedereen die minimum driemaal heeft deelgenomen.

Er wordt een clubbeker uitgereikt na de 4de ontmoeting aan de club die de meeste deelnames telde over de 4 ontmoetingen.

Formule : elke ontmoeting worden er 2 rondes geschermd, zonder uitschakeling. De veiligheidsvoorschriften van de Nationale Federatie betreffende kledij moeten gerespecteerd worden. Elke deelnemende club stelt - indien mogelijk - een scheidsrechter ter beschikking van de organiserende club. Inschrijven kan via het secretariaat van de Vlaamse Schermbond.

              

Het gaat over een schermtraining door de schermbond. Ik vraag om dit initiatief te steunen. Deze trainingen zijn zeer geschikt voor onze jonge miniemen.

Groeten. Marcel.


SchermWiki-SMG-Floret | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt March 17, 2010 09:18 by 78-21-59-200.access.telenet.be (verschil)
Zoek: