WatIsSchermen

SchermWiki-SMG-Floret | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Wat?

De schermsport heeft zeer veel facetten. Net daardoor is het zo'n uitermate interessante sport. Ik ben al lang aan het broeden op een idee om een overzicht te maken van de voornaamste van die facetten, maar tot nu toe ben ik er nooit toe gekomen omdat het mij zo'n onoverkomelijke taak lijkt.

Gegeven dit nieuwe platform, de SchermWiki?, waarop ik ook zeer lang heb gebroed, denk ik dat ik er klaar voor ben om eraan te beginnen. Ik hoop namelijk dat via deze vorm van communicatie andere mensen mij zullen kunnen helpen om tot een goed geheel te komen.

De directe aanleiding om deze pagina te beginnen, was de moeizame organisatie van onze deelname aan het kadetten-tornooi in Gembloux (29/11/2003). Die problemen zijn er gekomen doordat (zoals zo dikwijls gebeurt) twee van de facetten van het schermen niet op de juiste manier zijn benaderd door sommige mensen. Ik zal ze hieronder behandelen, en later uitbreiden met een aantal andere.

-- OlivierAntonis


Voor wie?

Voor alle schermers, ouders, vrienden, familie, trainers, bestuursleden. Vooral voor mensen die pas met het schermen in contact komen, of op het punt staan ermee in contact te komen, kan dit zeer nuttige lectuur zijn.

Door wie?

Door alle schermers, ouders, vrienden, familie, trainers, bestuursleden. Vooral mensen die een zekere ervaring hebben in het schermen, kunnen hier zeer nuttige informatie toevoegen, zodat anderen de vruchten van hun ervaring mee kunnen plukken.


SchermWiki-SMG-Floret | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt May 18, 2009 12:18 by Simon Lapin (verschil)
Zoek: