Administratie Voor Het Schermen

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Verzekering

Elke schermer die vergund is bij de Vlaamse Schermbond is gedekt door een verzekering voor lichamelijke ongevallen. De verzekering geldt voor ongevallen die zich voordoen

Je vindt de polissen (voor de ge´nteresseerde lezer), maar vooral ook het aangifteformulier ongevallen op https://www.vlaamseschermbond.be/clubs, onder de kolom verzekering. Als zich een ongeval voordoet, laat dan zo spoedig mogelijk en zeker binnen acht dagen het formulier invullen door een verantwoordelijke van de club en door je arts.

Aanvraag lidmaatschap

Aanvraag bij de euverdeken

Aanvraag aan de Gilde

Aansluitingsformulier VSB

Medisch attest

Het medisch attest is noodzakelijk om een licentie te kunnen krijgen (zie verder). Het is verplicht jaarlijks in te dienen tijdens de maand september voor volgende personen:

Alle andere schermers dienen eens om de 5 jaar een medisch attest in te dienen, eveneens tijdens de maand september

Alle medische attesten moeten opgestuurd of afgeleverd worden bij de griffier van de Gilde, Roger Antonis. Gelieve geen attesten aan iemand anders te geven.

Lidgeld

VSB-vergunning

Wie een vergunning bij de VSB neemt (verplicht voor alle schermende leden van de Sint-Michielsgilde) wordt automatisch gedekt door een verzekering, voor alle activiteiten gelieerd aan het schermen: verplaatsingen van en naar trainingen, verplaatsingen van en naar tornooien, alle activiteiten op tornooien en trainingen, etc.

Beginnersvergunning

Nationale vergunning

FIE-licentie

Zie Schermers met een FIE licentie


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt February 16, 2019 17:55 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: