SabelSite

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

De Gentse Sabelsite bestaat niet meer. Het updaten ervan kost te veel moeite in vergelijking met deze wiki, en deze wiki is intussen goed ingeburgerd. Het adres http://users.skynet.be/olivier.antonis zal je nu automatisch naar deze wiki brengen.

Ik blijf wel die server ruimte behouden (hoort bij mijn Skynet abonnement). Zolang er plaats op is, en ik maak af en toe plaats door oude dingen te verwijderen, blijft die server dienen om niet-wijzigbare documenten te hosten, zoals tornooi-informatie. Indien je informatie permanent beschikbaar wil maken, i.e. zonder dat die wijzigbaar is zoals op deze wiki, geef die info gerust aan mij door, en ik plaats ze op die account.

URLs van dergelijke informatie beginnen dit seizoen met http://users.skynet.be/olivier.antonis.adsl/seizoen2007-2008/docs. Als je voorgaande link volgt, kom je spijtig genoeg niet op een zinvolle plaats terecht, omdat de skynet server geen directory listing geeft als index.html niet gevonden wordt :-(.

We kunnen deze wiki en gerelateerde sites intussen wel gezamenlijk als Gentse Sabelsite beschouwen, en je komt er ook op terecht als je op de Gilde-site, bij de ledenpagina, de link naar de sabelsite volgt. Een overzicht voor die ene persoon die erin ge´nteresseerd is:

Nota's


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt April 18, 2014 03:24 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: