CategorieFoto

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Deze categorie duidt alle pagina's aan waar een foto op staat. Klik op de titel van deze pagina voor alle dergelijke pagina's. CategorieHomepage pagina's worden liefst niet met deze categorie gemerkt (tenzij er een andere foto dan van jezelf op staat, of je echt graag hebt dat mensen je foto vinden als ze naar tornooifoto's zoeken).

Zie Wat is een categorie

hmmm, ja ik ben dus op zoek naar een foto van Servaas en Harry. Maar dat lukt me dus niet he. Spijtig want op AVS was er een reportage over Nijvel en ook in Het Laatste Nieuws wou men een artikel met foto publiceren. Grrrrrr.

beste kristiaan veronderstel ik,
ga eens naar de categorie homepage en kijk daar naar de foto's
of op www.confrerie.be en klikken op topsporters sabel
geen gezever meer over foto's die je niet kan vinden dus!!!! :-) :-):-)
seppe

Beste Seppe,
De foto's die wij genomen hebben en die hier op de homepages staan, zijn meestal toch net iets te mottig. Die op de gildesite zijn ofwel dezelfde foto's, ofwel nog mottiger/kleiner. Wat we nodig hebben voor de pers zijn kwalitatief ietske betere foto's. En we gaan die (als we ze hebben) niet noodzakelijk allemaal via de wiki beschikbaar stellen, maar eerder eens een databank van foto's maken die niet publiek toegankelijk zijn, maar waar leden van de gilde wel aan kunnen (bijvoorbeeld op flickr). De foto's die Luc aan het maken is, kunnen daar al zeker voor gebruikt worden. Ik ga ook zeker weer altijd mijn camera meenemen op tornooi, maar dan moeten we wel een manier vinden om ook effectief foto's te nemen (en voor mij is dat natuurlijk nogal moeilijk, omdat ik meestal met andere dingen bezig ben op tornooi). -- Olivier


SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt February 23, 2010 08:44 by OlivierAntonis (verschil)
Zoek: