Wat Is Een Categorie

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Bewerk tekst van deze pagina
Zoek:

Beste lezer,

Lees dit eens, en probeer het eens uit. Het kost vijf minuten van je tijd, en het zal je veel tijdwinst opleveren.

De titel van elke pagina op deze wiki is een hyperlink. Dat kan je zien doordat de titel in het blauw staat en onderstreept is(*). Als je op die titel klikt, dan krijg je een lijst van alle pagina's op deze wiki die verwijzen naar die pagina. Voorbeeld: als je klikt op de titel van deze pagina, dan krijg je een overzicht van alle pagina's die verwijzen naar Wat is een categorie.

Dat systeem laat nu toe om categorieŽn in te voeren: elke pagina kan in ťťn of meerdere categorieŽn gestopt worden door eenvoudigweg de naam van de categorieŽn waartoe ie behoort op die pagina te zetten (typisch onderaan de pagina). Een pagina die in een categorie zit, heeft dus zo'n extra link, ergens op die pagina (typisch onderaan dus). Klik eens op die categorie-aanduiding; die dingen zijn gemakkelijk te herkennen omdat we ze een duidelijke naam geven. Als je daarop klikt kom je op de betreffende categorie-pagina. Als je op die pagina dan op de titel klikt, dan krijg je een handig overzicht van alle pagina's in die categorie, inclusief de pagina waarvan je vertrokken bent.

Probeer het eens! Ja, nu direct.


Bestaande categorieŽn


(*) Als je je browserinstellingen veranderd hebt, kan dat er anders uitzien. Als je je daarmee bezighoudt, zal je ook wel geen problemen hebben met het gebruik van iets simpels als een wiki.

SchermWiki-SMG-Sabel | RecenteWijzigingen | Voorkeuren
Deze pagina kan je enkel lezen | Bekijk andere revisies
Laatst bewerkt August 4, 2019 16:12 by Manon Bloch (verschil)
Zoek: